4 módja annak, hogy erõsebb hurokgyûjtõket kapj

Túl könnyű eltölteni a tükörben látható izmok gyakorlását, és mindent elfelejteni, amiket nem tudsz. A láb képzésben ez azt jelenti, hogy a quadjaidat elfelejted, és elfelejted a harisnyát. Három izom van a combnyeregekben: bicepsz femoris, semimembranosus és semitendinosus. Ezek az izmok együtt dolgoznak, hogy térdre hajoljanak és kiterjedjenek a csípőre. Csökkentsd az esélyeit hamstring sérülések, javítja a sport teljesítményét, és hogy a lábak jobban néznek ki oldalról és hátulról az edzés erősebb hastáncok.

Ellenállóképző gépek

Ha kezdõ vagy, vagy csak arra törekszel, hogy 100% -ot fókuszáljon a hüvelymozgás mûködésére, és felejtse el a súlyok kiegyensúlyozását vagy a trükkös edzéstechnikákat, az ellenálló gépek az Ön számára. Erősítheti a hüvelykujját az ülő, álló vagy fekvő lábszárak, a lábszárak magas lábelhelyezéssel, álló csípőnyílásokkal vagy a Smith gépen jó reggelekkel és merev lábú emelőkkel. Mivel az ellenállókészülék működtetése gyártótól függően változhat, kérdezze meg a rezidens tornaterem oktatóját, hogyan kell használni bármilyen gépet, amelyről bizonytalan. (Lásd 2. ref.)

Freeweight Gyakorlatok

A freeweights nagyon sokoldalú, és tartalmazzák a súlyzók, súlyzók és kettlebellek. A legtöbb tornaterem freeweights, és otthoni használatra is alkalmasak. Jó freeweight hamstring gyakorlatok közé tartoznak a súlycsökkentő liftliftek, merev lábú deadlifts, román deadlifts, hanyatt lapát húz, kettlebell hinták és mély guggolás. (Lásd ref 3)

Testtömeg-gyakorlatok

Továbbá megerősítheti a hüvelyrudat a testtömegénél, és bizonyos esetekben a megfelelő típusú edzőpadon. A testtömeg-gyakorlatok általában biztonságosak és könnyen elsajátíthatók, és sokan otthonában vagy bárhol kis helyet foglalnak el. A testtömörgő harcművészetek magukban foglalják a háton fekvő csípőhidakat, a természetes görcsös fürtöket, a 45 fokos hátsó kiterjesztéseket, a stabilitást biztosító gömbölyű fürtöket, a glute-hamisítókat és a partnerrel szemben ellenálló lábgerinceket. (Lásd 2. ref.)

futásnak

A sprintelés nagyon egyszerű, de hatékony módja annak, hogy gyakorolja a hüvelykujját. A talaj alatti és mögött húzódó hatása magában foglalja mind a térd flexióját, mind a csípő kiterjedését, ami a teljes harcképzést rugalmassá teszi. Ha újak vagytok a sprintben, akkor ne menj a pályára, és próbáld meg azonnal leállni, ha nem szereted sérülést. Kezdjenek 70 százalékos erőfeszítéssel több mint 30 és 40 yardot, és fokozatosan növelje a sebességet és a távolságot, ahogy egyre megszoktabbá teszik ezt a megerőltető edzést. (Lásd ref 4)