Az l’oreal öregedésgátló termékekről

A L’Oreal egy komplex gyűjteményt kínál az öregedésgátló bőrápolásnak, amely elérhető a kábítószer- és diszkontgyűjteményekben, ésszerű áron. A termékek közé tartoznak a szérumok, krémek, szemkrémek, hidratálószerek és tisztítószerek, melyeket öregedés-megelőző technológiával és kutatással fejlesztettek ki. Különböző korú és bőrtípusú nők számára elérhetők az opciók, beleértve az idősebb bőreket, a száraz bőreket és a zsíros bőrt.

típusai

Az Oreal bőrápolási termékcsaládja az öregedő bőrre a Revitalift, a kollagén kitöltő, az ideális bőrgyógykezelés és a kor tökéletes. A cég az öregedésgátló kozmetikumokat is gyártja, beleértve az alapozást és a rúzsokat, amelyek az érett bőr javára és kifinomulására szolgálnak.

Funkció

Az öregedésgátló termékek olyan összetevőkre támaszkodnak, mint a C-vitamin, a kollagén, a retinolok és a pro-lastyl, amelyek visszaadják az elasztint a bőrön, megjavítják és frissítik a bőrt. Az Ideal Skin Genesis segít a bőrtónus kezelésében és a finom vonalak kezelésében, míg a Revitalift, Age Perfect és a kollagén kitöltő mélyebb vonalak és ráncok számára készült. Függetlenül attól, hogy a 20-as vagy a 60-as években vagy, választhatsz az igényeinek megfelelően testreszabott L ‘Oreal bőrápolási terméknek a nedvesség, a ránctalanítás és a feszesedés szempontjából.

Korhatárasság

A L’Oreal’s Age Perfect termékeket 50 év feletti nők számára tervezték, míg a Collagen Filler termékcsalád ígéretes mély vonalakat ígér. Az ideális bőrtermelési termékek különösen jól működnek a nők számára a 30-as években. A L’Oreal honlapja szerint a Revitalift kitűnő választás a negyvenes évek során. Ha napfájás, mély vonalak és ráncok vannak, hasznos lehet erősebb öregedésgátló összetevők kiválasztása fiatalabb korban.

szempontok

A legjobb eredmény érdekében használjon átfogó bőrápoló rendszert. Még a 20-as és 30-as években is, az öregedésgátló bőrápolásnak tartalmaznia kell egy enyhe tisztítószert, hidratálót napellenzővel és szemkrémmel vagy szérummal. Hasznosnak találhatja a gazdag bőrtartalmú szérumot is a mindennapi hidratálókészülék alatt, és külön éjszakai krémet választ, különösen, ha a bőre idősebb lesz.

tévhitek

Az intelligens bőrápolás javíthatja a bőr teljes szerkezetét és megjelenését. Ha fiatal vagy, akkor képes lesz késleltetni az öregedés jeleit fényvédő, hidratáló és retinolokkal. A pult termékek, mint például a L’Oreal bőrápoló vonala, nem fogják megadni az elveszett helyi krémek vagy műtétek eredményeit. Ha érzékeny bőröd van, ügyeljen arra, hogy a retinolok és más öregedésgátló összetevők száríthatók vagy irritálódhatnak. Indítsa el lassan, és engedje meg a bőrnek, hogy alkalmazkodjon az új termékekhez.