Gyermekjátékok és tevékenységek az alázatosság megtanulására

Az alázatosság vagy az alázatosság megtanulása azt jelenti, hogy többet próbálnak összpontosítani a megvalósult munka vagy a csapat erőfeszítésekre, mint az egyéni eredményekre. Az alázatosság összetett készségek, amelyek magukban foglalják a szükséges feladatokra, a csapatmunkára való összpontosítást és mások munkájának elismerését, anélkül, hogy kiemelnék a személyes hozzájárulást vagy készségeket. Az alázatosság ösztönzésére szolgáló játékok közé tartozik a szövetkezeti játék, a csapatmunka és a szerepjáték. A tevékenységek közé tartozhatnak a közösségi szolgáltatási események.

Szövetkezeti játék

Az együttműködési játék inkább a szórakozásra, mint a nyerésre összpontosít. A “szardínia” olyan játék, mint a “Hide-and-Seek”, kivéve, hogy a “játékos” elrejti a többi játékos helyett. Amikor a gyermek, aki “ez” található, a kereső beugrik a rejtekhelybe. Ismételje meg, amíg az összes gyerek megtalálta a bujkáló játékosokat. A “Rigamarole” vagy a “Continuous Story” egy jó játék hosszú autós hajtásokhoz. Egy ember elindít egy történetet, és hozzá más játékosok hozzá. A történet a csoport körül meghatározott számú alkalommal folytatható, egy meghatározott ideig, vagy amíg a játékosok úgy érzik, hogy befejeződött.

Szerepjáték

Kisgyermekek szerepjáték, amikor “elhiszik”. Ahhoz, hogy a szerepjátékot oktatási eszközként használhassuk, a felnőtt vezetőnek vagy tanárnak létre kell hoznia a tevékenység helyzetét vagy kereteit. Két gyakran használt eszköz egy nyugat felé közlekedő kocsit tervez vagy tervet tervez az űrbe. Az alázatosság tanításához a diákoknak meg kell tervezniük az eseményhez szükséges szerepeket, például a cserkészeket, a vadászokat és az élelmiszergyűjtőket a kocsivonat vagy pilóta, a hidroponikus mérnök, az űrhajó szakácsa és tisztítása számára. Beszéljétek meg, mi történhetne, ha valaki nem tudta elvégezni a munkáját.

Szövetségi csapatjátékok

Annak ellenére, hogy a csapat sportágát győzelemre használják, a szokásos csapatmunka segítségével alázatosságot taníthatsz. Ösztönözni a jó játékosokat, hogy segítsék a gyengébb játékosokat a képességek javítása érdekében. Brainstorm a csapattagokkal, hogy megtalálják az egyes játékosok erősségeinek használatát, ahelyett, hogy a gyengeségre koncentrálnának. Hangsúlyozza a játékokat a szabályok betartásával, elismerik mások teljesítményét és jó sportágat gyakorolnak a játék végén, függetlenül attól, hogy a csapat nyer vagy veszít. Gyakorolja meg azt a gyakorlatot, hogy megköszönje a szülőket, a szponzorokat és a támogató csoportok bármely más tagját, akik lehetővé teszik a csapatot.

Közszolgálat

Koruktól függetlenül a gyermekek egy közösség részét képezik. Az alázatosság értékes része a dolgoknak a jobb világgá tétele. Néhány ötlet magában foglalja egy házimunka otthon, anélkül, hogy megkérdeznék és anélkül, hogy utána hálásak lennének, sétálni vagy túrázni, mint osztály vagy szervezet, és gyűjteni a szemetet az út mentén, részt venni egy élelmiszer-meghajtó, vagy szolgálja a közösségi étkezés azoknak Szükségben.