Kalória kerékpáros étrend

A hagyományos étrend alapján megállapíthatja, hogy naponta hány kalóriát fogyaszthat, miközben még mindig fogy, majd tervezze meg ételeit, így a napi kalória összessége a lehető leggyorsabban megközelíthető. A kalória kerékpározás – néha más néven kalória átállás – más megközelítést igényel. A támogatók azt mondják, hogy rendszeresen megváltoztatja a fogyasztott kalóriák számát, jobb stratégia. Ennek ellenére feltételezhetően megakadályozza a szervezet számára, hogy alkalmazkodjon egy meghatározott számú kalóriához, tartsa magasra az anyagcserét és súlyvesztéssel járjon. Bár egyes kutatások azt mutatják, hogy a kalória-ciklusos diéta hatékony lehet, a kritikusok azt állítják, hogy ez nem feltétlenül a legjobb választás mindenkinek. Kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt egy kalória kerékpáros diétát kezdene.

Alapvető iránymutatások

Míg számos étrend programot, köztük a gyors étrendet, a minden más napi étrendet, a zsírégető 4 idiótákat és a Skinny Switch Secret-t ugyanazon koncepció változatai és különböző iránymutatásokat tartalmaznak, a legalapvetőbb kalóriatartományú diétás terv egyszerűen követeléseket követel Enni egy másik kalóriát minden nap. A diéták egy átlagos kalóriabeviteli célt állítanak fel olyan mennyiségben, amely személyi fogyáshoz vezet, majd minden nap tervezik, hogy többet enni, kevesebbet vagy csak azt a kalóriatartalmat fogyasztani.

Minta kalória kerékpáros tervek

A napi átlagosan napi 2,011 kalóriát fogyasztó személy tipikus kalóriatervezési ciklusa naponta 2,012 kalóriát tartalmazhat, 1,610-én kedden, 2,414 szerdán, 2,012 csütörtökön pénteken, 1,813 pénteken, szombaton 2,213 és vasárnap pedig 2,012. A többiek szélsőséges kalória ingadozásokkal rendelkeznek – 2000-ben egy nap, 800-as következik és 1800-at követnek, például. A legtöbb kalóriatartalmú kerékpáros terv iránymutatás arra ösztönzi a diétákat, hogy ne tanyázzák magukat a cukros, magas zsírtartalmú, tápanyag-szegény élelmiszereken a megnövekedett kalória napokon. Ehelyett enni sovány fehérjét, termelni és egészséges gabonát. A részek méretei a napi kalória céltól függően változnak, és a kezelések esetenként bekerülhetnek.

Lehetséges előnyök

2007-ben az “American Journal of Clinical Nutrition” című kiadványban megjelent áttekintés arra a következtetésre jutott, hogy az alternatív napi böjt – egy kalórián belül kevés kalóriát fogyaszt, majd a kalóriaszikláshoz hasonlóan – Alacsony kalóriatartalmú diétát a rák, a szívbetegség és a 2-es típusú cukorbetegség kockázatának csökkentésénél. Ezen kívül egy, az iráni Journal of Pharmaceutical Research 2011-ben publikált tanulmány kimutatta, hogy azok a személyek, akik kalóriatartalmú diétával követték a koffeint kiegészítve, súlyos fogyásban szenvedtek. Mivel az alap terv lehetővé teszi, hogy több napot is élvezhessen, és nem tilt mindenféle ételt, könnyebben ragaszkodhat ahhoz a diétához képest, amely napi fogyasztását korlátozza.

Lehetséges hátrányok

Nehéz lehet a kalória-ciklusos étrend-terv fejlesztése önmagában, mivel nagy gondossággal igényel kalóriatartalmat. Az online szolgáltatások, amelyek az ételeit a súlycsökkentő cél és az előnyben részesített ételek alapján alakítják ki, kényelmesek, de gyakran drágák. Ha az Ön által választott kalóriatervezési terv igen alacsony kalóriatartalmú napokat tartalmaz – például 300-500 kalóriát – akkor nehéz lehet elegendő tápanyagot fogyasztani, hogy egészséges legyen. Előfordulhat, hogy nehéz lesz elkerülni az egészségtelen élelmiszerek túlzásba juttatását másnap. Az étrend nem hangsúlyozza a rendszeres testmozgás fontosságát. Nem szabad terhes vagy szoptató anyák vagy bárki, akinek krónikus egészségügyi problémája van, mint például a cukorbetegség vagy az evészavarok története. A Berkeley Wellness rámutat arra, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a kalóriatartalmú kerékpáros diéták hosszú távon biztonságosak.