Kalóriák a moo shu zöldségben

A Moo Shu Vegetable egy hagyományos kínai étel, amelyet hagyományosan sütéses zöldségekkel és főtt tojásokkal készítenek szójamártással és hoisin mártással. A kalóriák az Moo Shu Vegetable-ban változhatnak az edényben használt zöldségek, valamint a keveréshez használt olaj mennyiségétől függően.

Kalória

A házi készítésű Moo Shu növényi vagy éttermi lombozat 1 1/4-es csészénye Moo Shu növényi palacsinta nélkül körülbelül 170 kalóriát tartalmaz. Ha követi a 2000 kalóriás étrendet, akkor ez az összeg a napi kalóriák 8,6 százalékát teszi ki.

Tápanyagok

Számos kalória a Moo Shu Vegetable-ben szénhidrátból és fehérjéből származik. Ez az edény 1 1/4-es csészénye 14 gramm szénhidrátot és 11 gramm fehérjét tartalmaz. Az Intézet ajánlja, hogy naponta 130 gramm szénhidrátot és 46-56 g fehérjét fogyasztanak. A zöldségek ezen része 9 gramm zsírt is tartalmaz, valamint a C-vitamin napi ajánlott bevitelének 20 százaléka.

szempontok

A Moo Shu Vegetable 1 1/4-es csészénye körülbelül 328 milligramm nátriumot tartalmaz. Az American Heart Association javasolja, hogy a táplálékban lévő nátriumot napi 1500 milligrammra korlátozzák az egészségügyi problémák elkerülése érdekében. A nátriumtartalom csökkentéséhez vegye fontolóra alacsony nátrium szójaszósz.