Kalóriák égetett halmozott fa

A fogyás csökkenti a kalóriák elégetését, mint az enni. Sokan úgy vélik, hogy a tervezett gyakorlat a legjobban a kalóriák elégetéséhez szükséges, ám a hétköznapi tevékenységek, mint a faszerkezet, jelentős mennyiségű energiát használhatnak.

Anyagcsere

Hány kalóriát éget el az alapanyag metabolizmusától függ. A BMR az energia mennyisége, amelyet a szervezet a légzésre, a vér áramlására, a növesztésre, a hormonok szabályozására és a sejtek javítására használ. Ezt közismertént metabolizmusnak nevezik. Testtömeged, izomtömeged, neme és életkor befolyásolja a BMR-t.

Kalóriák égve

A fa felosztása, egymásra helyezése és hordozása intenzív edzés lehet, amely szinte az összes test izmait igényli. A Harvard Medical School szakemberei szerint az emberek 125 fontot tesznek ki. Körülbelül 150 kalóriát égetünk 30 percig. Ha súlya 155 lbs, akkor éget 186 kalóriát, és 185 lbs., Akkor éget 222 kalóriát. Ez ugyanaz az összeg, amennyit 4,5 mph sebesség mellett gyalogolna.

szempontok

Egy kiló zsír 3,500 kalóriát tartalmaz. Az American Academy of Family Physicians azt javasolja, hogy fogyasszon 250 kalóriát az étrendből és 250 kalóriát égetve testmozgáson keresztül naponta. Ehhez hét napig tartson, és 1 lb-t veszít. A fát körülbelül 1 órán át rakja az ajánlott 250 kalóriát.