Kalóriák egy mini mars-ban és egy tejszerű sávban

Mars vagy Tejút. Nehéz lehet kiválasztani, hogy melyiket kívánja néha. A Mars és a Tejút a Mars, Inc. által gyártott csokoládé-márkák. A Mars bár eredetileg csak Nagy-Britanniában készült, de ma már világszerte értékesített. A mini Mars bárnak több kalóriája van, mint egy Mini Milky Way bár, de a Mars bár nagyobb.

szempontok

Az amerikai Mars bárok és a Tejút sávok hasonlóak. A Mars bárban mandulával ellátott nugátközpont, karamell tetején, tejcsokoládéval bevonva. Az amerikai Milky Way bárban egy nugátközpont található, karamellal borítva, tejcsokoládéval bevonva. A világ más részein található Mars bár és Milky Way sörök jelentősen eltérnek az amerikai változatoktól.

Mini Mars Bar

Egy adag egyenlő egy mini Mars bárral, amely 18 gramm vagy 6 uncia. A mini bár néha snack méretű bár. Az egyik mini Mars bár 81 kalóriát, 3 gramm zsírt, 13 gramm szénhidrátot, 12 gramm cukrot és 1 gramm fehérjét tartalmaz.

Mini Milky Way Bar

Ha egy mini Milky Way sávot hasonlít össze egy mini Mars sávba, a Mars sávnak több kalóriája van. Az egyik mini Tejút sáv kb. 30 kalóriát tartalmaz. Azonban a Tejút sáv kisebb és egy adag öt darab, azaz 1,5 uncia vagy 43 gramm. A Mini Tejút sávok egy adagja 190 kalóriát, 8 gramm zsírt, 30 gramm szénhidrátot, 25 gramm cukrot és 2 gramm fehérjét tartalmaz.