Kashi golean segít a fogyásban?

A Kashi egy olyan élelmiszergyártó, amely hét teljes gabonát, például kemény vörös búzát, barna rizst, tritikát, árpát, zabot, hajdinát és rozsot gyárt, például gabonaféléket, büfék, süteményeket és süteményeket. A gyártó honlapja szerint ezek a szemek vegetáriánus fehérje- és komplex szénhidrátforrást biztosítanak, amely táplálékosan hangos, kielégítő és energizáló.

A Kashi GoLean gabonatartományt kifejezetten a testsúlycsökkentés elősegítésére tervezték azzal, hogy meghosszabbította a teltségérzetet. A GoLean termékcsalád több GoLean gabonakészletet is magában foglal, beleértve a GoLean eredeti hideg gabonát, a GoLean forró gabonát, a GoLean Crunchot, a GoLean Crunch Honey Almond Flax-t és a GoLean Crisp pirított Berry Crumble-t. A GoLean gabonafélék 140 és 200 kalóriát tartalmaznak adagonként. A kiszolgálási méret 3/4 csészéből 1 csészébe változik.

A Kashi GoLean gabonafélék 9 és 13 g fehérjét tartalmaznak adagonként. A gyártó szerint ez a kétszeresére növeli a fehérje mennyiségét a gabonafélékben, több mint 200 márkanevű gabonakombináció összehasonlításán alapul. A reggeli több fehérje táplálása segíthet a jóllakottság vagy teljesség érzésének meghosszabbításában. A “British Journal of Nutrition” című 2008-as tanulmány megállapította, hogy azok a személyek, akik magas fehérjetartalmú reggelit fogyasztottak, napról napra jobban érezték magukat. A nagy fehérjetartalmú gabonát, például a Kashi GoLeant a reggeli során, és nem a keményítő vagy cukros ételek fogyasztása segíthet a fogyásban, mivel kevésbé hajlamos arra, hogy a későbbiekben megkapja az ételeket.

A GoLean gabonák 7 és 10 g rostot tartalmaznak. Az AdvanceMed Hanford Health Services szerint a rostok többféle módon is elősegíthetik a testsúlycsökkentést. A magas rosttartalmú élelmiszerek általában hosszabb ideig rágnak, így az agyuknak több időt kapnak arra, hogy regisztrálják a teltség érzését, ami segít enni kevesebbet. A magas rosttartalmú élelmiszerek általában alacsony a kalóriákban, és hosszabb ideig tartanak emésztést, ami meghosszabbítja a jóllakottság érzését.

A súlycsökkenéshez több kalóriát kell égetnie, mint amit fogyaszt. A MedLine Plus szerint 1 lb zsír körülbelül 3500 kalóriát tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy 1 lb-t veszítünk el, energiamennyiséget kell elérnünk a 3500 kalóriával az étrend és a testmozgás kombinációján keresztül. A biztonságos fogyás mértéke 1 és 2 font között van. Hetente vagy 500-1000 kalóriát meghaladó napi energiahiány miatt, hiszen a Kashi GoLean alacsony a kalóriákban, és segíthet abban, hogy hosszabb ideig érzelmeskedjen, mint sok közönséges reggeli étel, és a GoLean gabonafélékkel való jelenlegi reggeli helyettesítheti a napi energiáját hiány. Például egy krémsajtos bagel 259 kalóriát tartalmaz. (6. hivatkozás) A GoLean forró gabonapehely reggelizése 109 kalóriát takarít meg. Az egészséges egészséges táplálékkiegészítők egész napra történő készítése és rendszeres testmozgás lehetővé teszi a kalóriabevitel csökkentését és a testsúlycsökkentést.

A Kashi GoLeanról

GoLean és Protein

GoLean és Fiber

Energiahiány