Képes gyakorolni a bőr húzását, miközben fogyás közben?

A laza bőr gyakori félelem, ha jelentős mennyiségű súlyt veszít. Bár a felesleges bőrt nem lehet szorosan húzni testmozgással, ha a testsúlycsökkentést megfelelően végezzük, megszüntethetjük vagy minimalizálhatjuk a laza bőr mennyiségét, amint elérte céljait.

A súlycsökkentéshez választott módszer határozza meg, hogy mennyi laza bőr van, miután teljesítette súlycsökkenési céljait. A súlycsökkentő műtét során nagy mennyiségű zsírt veszítesz nagyon gyorsan, ami jelentős mennyiségű felesleges bőrt eredményez. A testsúlycsökkenés a testmozgás és a kalóriacsökkentés miatt lassan fogy, ami megkönnyíti a bőrnek az új testkerethez való igazítását. Kerülje el a gyenge étrendet, amely gyors fogyást okoz, mivel lelassult az anyagcseréje, az izomvesztés és a saggyos bőr. Gyakorlat közben csökkenti a napi 500-1000 kalóriát fogyasztó kalóriákat, hogy hetente 1-2 fontot veszítsen.

A bőre rugalmassága lehetővé teszi, hogy visszaugrik az eredeti formájára, de vannak olyan tényezők, amelyek meghatározzák, hogyan képes a bőröd megszilárdulni, miközben fogy. A kora a legnagyobb tényező, mivel a bőröd elveszi a rugalmasságot, ahogy idősebb lesz. Ahogy öregsz, teste elveszíti visszafordulási tényezőjét. Egy másik fontos tényező, hogy mennyi ideig hordod a túlsúlyt. Vegyünk egy olyan gumiszalagot, amelyet több éve kihúztak és feszítettek. Ha hirtelen abbahagyja a gumi nyújtását, valószínűleg nem tér vissza az előző alakra.

Az edzés erősíti az izomot, ezért ez a legfontosabb testmozgás az Ön számára, hogy összpontosítson, miközben súlycsökkenést okoz a túlzott bőr elkerülése érdekében. A zsír nem válhat az izomba, de az izmok helyettesíthetik a zsírt és minimalizálják a laza bőrt. Erősíteni kell a vonatot ötször hetente, és ne dolgozzon ugyanazon az izomcsoportot két nappal egymás után, mert az izmoknak időre van szüksége ahhoz, hogy az edzések között helyreálljon.

A kardio általában a választás, mert sokan próbálják lefogyni. Ne koncentráljon a hosszú kardio rutinokra, miközben kisebb mennyiségű kalóriát fogyaszt, mert ez meggyógyíthatja a sovány izomszöveteket, ami fontos a laza bőr megakadályozásához. Csak 30 perces mérsékelt intenzitású kardio-t használjon hetente öt napon keresztül, és töltsön sok időt a gyakorlási idő erejével.

Módszer

A bőr állapota

Erő edzés

Cardio Training