Összehasonlítás a neutrogén és olay olaj között

A Neutrogena és az Oil of Olay két hosszútávú, jól ismert bőrápoló cég. Bár az általuk kínált termékek közül sok nagyon hasonlít, az Olay bőrápolási vonalai többnyire az öregedés-megelőzésre összpontosulnak, és az idősebb fogyasztókra vonzódhatnak, míg a Neutrogena általánosabb termékeket kínál különböző korosztályoknak. Az egyetlen módja annak, hogy megtudja, melyik márka a legalkalmasabb az Ön számára próbálkozáson és hibákon keresztül – egyes termékek nagyon jól működnek néhánynak, és nem olyan jól mások számára.

Akne termékek

A Neutrogena több tucat terméket kínál akne kezelésére és megelőzésére. A pattanáscsökkentő összetevőket, például a szalicilsavat tartalmazó tisztítószerek gél, krém, hab és bozótos fajtákban kaphatók. Szintén rendelkezésre állnak azonnali kezelés a foltok és a mitesszerek, a test mosók a test akne, teljes akne-gondozási rendszerek és smink, amely segít küzdelmet akne. Olay Olaj termékcsaládja kevésbé összpontosul a pattanásokra, csak egy pattanás elleni tisztítószer kínálkozik, és nincsenek helyszíni kezelések vagy egyéb pattanásellenőrző termékek.

Öregedésgátló termékek

Mind a Neutrogena, mind az Oil of Olay olyan termékeket kínál, amelyek az öregedés látható jeleit ellenezik. A Neutrogena nedvesítőszereket, szérumokat, hámlasztásokat és kezelővonalakat kínál, mint az Ageless Essentials, az Egészséges Védelem és a láthatóan működő. Az Oil of Olay számos öregedésgátló termékcsaláddal rendelkezik, amelyek az öregedés különböző aspektusaira összpontosítanak, például: Regenerist a sejtek regenerálódására, Definition for skin tone correction és Total Effects a teljes öregedésgátlásra. A MayoClinic.com a retinol, a hidroxi-savak, a koenzim Q10, a réz peptidek, a kinetin vagy a tea kivonatot tartalmazó anti-aging termékeket ajánlja a legjobb eredmény érdekében.

moisturizers

A száraz bőrt a kültéri vagy beltéri környezet, a genetika, az túlmosás vagy az öregedés okozhatja. Mind a Neutrogena, mind az Olay Oil kínálja az arc hidratáló termékeket. Az Olay Olay összes hidratáló hatását az öregedésgátló bőrápoló vonalai kínálják: Olay Professional, Regenerist, Definity és Total Effects. Ezen a vonalon belül több mint 50 hidratáló krém található, amelyek mindegyike különböző öregedési szempontok kombinációira összpontosít. A Neutrogena több tucat nedvesítőszerrel is rendelkezik, melyek közül néhány anti-aging. Függetlenül attól, hogy melyik márkát választja, a napi hidratáló napvédő segítségével védi az arcát a káros UV sugárzástól.

Body termékek

Az arcra kerülő termékeken kívül mindkét vállalat lazítószert és tisztítószereket kínál a szervezet számára. A Neutrogena többféle testápolóval, plusz testápolóval, fényvédő termékekkel és napraforgó bozótokkal rendelkezik. Az Olay hidratáló testápoló és testápoló folyadékokat, valamint öregedésgátló testápolást kínál. Néhány lerakódása napfényes bőrgyulladót tartalmaz.

Más

A Neutrogena kozmetikumokat, samponokat és kondicionálókat is gyárt, valamint a férfi arc- és hajápolási termékeket. Az Olay számos szappant kínál, “öregedésgátló” és “testápolók” és “mosók” mellett.