Testtömeg-vegyület gyakorlatok

Nem titok, hogy az összetett gyakorlatok messze felülmúlják az izolációs gyakorlatokat, amikor az izomra és a zsírégetésre van szükség. A vegyületgyakorlatok többszörös ízületeket tartalmaznak, ami lehetővé teszi több izom működését, és ennek következtében több zsírégetést. Ha nem férhet hozzá egy edzőteremhez, vagy egyszerűen nincs időnk menni, ne aggódjon többé: Összetett gyakorlatokat lehet tenni a nappaliban. Ismerje meg a leghatékonyabb összetett testtömeg-gyakorlatokat, hogy nagy edzést kapjon edzőtermi felszerelés nélkül.

Húzódások: A generációs gyakorlat

A fitness trendek megváltoznak, de bizonyos gyakorlatok állnak az idő próbáján. Az egyik edzés, amely soha nem megy ki a stílusból, a pull-up. A húzások soha nem szakadnak meg egyik okból sem: hatalmas eredményeket produkálnak. Keressen egy stabil oszlopot, és tartsa meg egy túlzott fogást. Hozd el a lábad a padlóról, és gyűjti össze az egyensúlyát, hogy teste ne lengjen. Húzza fel a testét felfelé a lats, a bicepsz és a vállak segítségével, amíg az álla el nem éri a rúd szintjét. Lassan engedje le magát a kiindulási helyzetbe. Végezz el annyi ismétlést, amennyit csak tudsz, pihenjen 30-90 másodpercig, és ismételje meg összesen két-négy készletet.

RFESS: nagy név a nagy eredményekért

A hátsó lábfej megnövelt osztott guggolás az egyik leghatékonyabb alsó testgyakorlat. Ez a gyakorlat ugyanazokat az izmokat működik, mint a normál guggolás, de egy lábon végzik, ami jelentősen növeli a nehézséget. Állóhüvelyk egy szék vagy kanapé előtt, amely a térdmagasságról szól. Vegyünk egy nagy lépést előre, és helyezzünk egy lábat a székre. Tartsa fenn a kapcsolatot a láb teteje és a szék felülete között. Tartsa a hátadat egyenesen és a mellkasát, miközben leereszkedik egy kis lábfejre. Amint a munkagép combja eléri a padlózattal párhuzamosan, nyújtsa a csípőjét és a térdét, hogy visszatérjen az álló helyzetbe. Végezzen hat-15 ismétlést, és pihenjen 30-90 másodpercig, mielőtt újra elkezdené. Célja két-négy készlet.

Tartsd nyugodt és tegyél többet a feltöltéshez

A felhúzódások a legjobb testmozgásaink közé tartoznak, amelyek erősítik a felsőtestet – különösen a mellkasi, a váll és a tricepsz. Feküdj le a gyomrára, és tegyél kissé szélesebbre a kezed, mint a váll szélességét. A karját és a vállát használva húzza felfelé a testét – addig, amíg a karjait teljesen meghosszabbítja, és az alsó testtömegét a lábad magasan tartja. Az egyes push-up tetején a test egyenes vonalat képez a saroktól a fejig. Lassan engedje le magát – a test egyenes összehangolásának fenntartásával – amíg a mellkasa néhány centire a padlón van. Töltsön be annyi ismétlést, amennyit csak lehetséges, 30-90 másodperc pihenőidőben, és készítsen még három további készletet.

Tippek és megfontolások

Az edzés tartalmazhat pull-up, guggolás és push-up. Hagyja 48 óra pihenést az edzések között. Célja három nem egymást követő ülés hetente. Bár ezek a legjobb testtömeg-összetett gyakorlatok, mások – beleértve a deszkákat és a squat ugrást – kiegészítik őket.